Hållbarhet & Miljö

Olympus mål och vision är att alla verksamheter kan ta ansvar och göra skillnad för både människan, miljön och samhället. Många gemensamma steg i rätt riktning gör att vi kan få en bättre värld. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi har valt att samla vårt arbete kring miljö och etik under begreppet
CSR - Corporate Social Responsibility.

Detta innebär att vi väljer våra leverantörer med stor omsorg, de måste vara miljöcertifierade och garantera ett socialt ansvarstagande i hållbarhetsfrågor och jämställdhet. För oss är det en självklarhet att arbetsplatsen ska främja allas lika värden.

Olympus tar ekonomiskt ansvar genom att alltid försöka leverera produkter med bästa kvalitet till ett bra pris. Ett lågt pris på en produkt kan innebära att tillverkaren fått betala ett högt pris i form av dåliga arbetsförhållanden, åsidosättande av miljö och barnarbete, detta är ett pris vi inte är beredda att betala. Vi har tillsammans med Kents New Wave Profile tagit fram logotypen "schysst produkt". Med den vill vi visa vilka produkter, från våra leverantörer, som garanterat står för hållbarhet och miljö.

Vårt mål är att hjälpa dig att ta ditt ansvar genom att vi ser till att du kan ta dina steg i rätt riktning. Det är du som väljer hur du vill bli sedd!

Läs mer om New Wave Groups hållbarhetsarbete här >